6 nejlepších procedur po 40. roce

6 nejlepších procedur po 40. roce

Nejčastější problém v období 40+, který v mladším věku nebyl patrný, je ztráta objemu v určitých partiích obličeje vzniklá na základě tzv. gravitačního poklesu neboli ptózy. Pokožka i svaly obličeje povolují, tukové polštářky v podkoží se rovněž posunují směrem dolů. To vše může změnit i výraz v obličeji, který působí unaveně nebo smutně.

Modelace vybraných partií obličeje a udržení kvality pokožky vedou k výraznějšímu a dlouhodobějšímu efektu než pouhé řešení jednotlivých vrásek.

1. Modelace brady

Až 50 % žen má zkrácenou dolní třetinu obličeje. Pokles brady a povolení dolní čelisti snižují atraktivitu obličeje. Ztrátou napětí svalů se rozvolňují kontury a brada se posunuje ještě více dozadu, jakoby zapadá. Vyplnění brady kyselinou hyaluronovou nebo kalcium hydroxyapatitem je cílený estetický zákrok, kterým docílíme atraktivního „V“ tvaru obličeje.

Modelace brady

2. Tekutý facelift

Tekutý lifting je objemová 3D modelace obličeje bez chirurgického zásahu. Cílem je dosažení odpočatého vzhledu a obnovení objemu obličeje povoleného gravitací. Tekutý lifting kombinuje speciální aplikační techniky s využitím moderních výplňových materiálů. Zákrokem lze pozvednout pokleslé obočí, zvýraznit lícní kosti nebo vyrovnat propadlé tváře. Procedura navíc zasahuje všechny vrstvy kůže od povrchu do hloubky.

3. Omlazení rukou

Ruce jsou zatíženy v průběhu let velkým opotřebením, a proto jsou známky stárnutí na nich vidět brzy. Pokožka je sušší, povrch hrubší, tvoří se pigmentace. Protože podkoží není vyplněné tukem, povrch se propadá a vystupují drobné kůstky.

Aplikace výplňového materiálu do podkoží hřbetu rukou pokožku zpevní a vyrovná, vystouplé žilní pleteně jsou pak méně patrné. Vhodný materiál je kyselina hyaluronová nebo kalcium hydroxyapatit.

4. e-Matrix – radiofrekvence pod oči

Vrásky kolem očí tzv. vraní stopy dokáže vyhladit botulotoxin. Jeho aplikace pod očima však může vést k nežádoucím otokům. Pokožku pod očima pomůže zpevnit a vyrovnat e-Matrix. Využívá radiofrekvenci, která v podkoží vyvolá tvorbu kolagenu a postupně zlepší texturu pokožky. K zesílení efektu je vhodné zákrok několikrát zopakovat.

e-Matrix – radiofrekvence pod oči

5. Ultherapie

Při předklonu nebo pohledu dolů může být pokožka na krku již zřasenější a se zřetelnými rýhami. Ulthera pomocí ultrazvukové energie velmi silně prohřívá hluboké vrstvy pokožky, ve kterých aktivuje tvorbu nového kolagenu. Výsledkem je zpevnění dolní partie obličeje a přilehlé oblasti krku.

6. PRP terapie proti vypadávání vlasů

Cílem ošetření je omezení nadměrného vypadávání vlasů. PRP – plazma bohatá na krevní destičky zpomaluje předčasné odumírání vlasových folikulů a podporuje regeneraci vlasové cibulky. Růstové faktory pomáhají nastartovat růst a zlepšení kvality vlasů. Rychlost opětovného růstu vlasů se může lišit, většinou probíhá v tříměsíčních cyklech.

Come for consultation

call us

606 048 188

Contact us