Juvéderm® VOLUX – k pevné bradě a kontuře dolní čelisti

Juvéderm® VOLUX – k pevné bradě a kontuře dolní čelisti

Juvéderm® VOLUX je unikátní výplň s obsahem kyseliny hyaluronové, která je určena pro zpevnění brady a vyrýsování kontur dolní čelisti. Oproti invazivní chirurgické modelaci brady implantáty, není potřeba po tomto zákroku žádná rekonvalescence. Jedná se o výplň s nejvýraznějším liftingovým  efektem.

Jak se mění tvar obličeje v průběhu stárnutí

Tvar dolní části obličeje hraje důležitou roli ve vnímání přitažlivosti obličeje. Ideální tvar je charakterizován mírně vystrčenou bradou a pevnou linií čelisti. Stárnutím pokožka ztrácí pružnost a ochabuje. Tyto změny bývají obzvláště patrné na konturách dolní čelisti. Kontury přestávají být rovné  a dříve pevná brada povoluje a lehce zapadá. Pokles brady a povolení dolní čelisti snižují atraktivitu obličeje.

Juve2

Nejčastější důvody, proč se lidé rozhodnou pro konturování čelisti a brady, jsou

  • Nespokojenost s tvarem nebo velikostí brady
  • Změny způsobené stárnutím – povolená linie čelisti a zapadající brada

Prvním případem je vrozeně hypoplastická brada, která je menší a její vyplnění zlepší symetrii obličeje. Pro tyto pacienty je tato mini-invazivní metoda skvělým řešením.

Druhá skupina je zastoupena častěji. U většiny z nás totiž brada s věkem zapadá. Když ji zvýrazníme, navrátíme bradě její původní tvar a zároveň vypneme kontury dolní čelisti s povolenou pokožkou. Zákrok omladí vzhled a zvýší atraktivitu obličeje.

Co je JUVEDERM VOLUX

Juvéderm® VOLUX je dermální výplň s kyselinou hyaluronovou  speciálně vyrobenou  pro konturování dolní čelistí a vyzdvižení brady. Výplň je vyrobena patentovanou technologií Vycross, má zesílené zasíťování jednotlivých molekul, které zvyšuje pevnost a trvanlivost výplně. Díky své jedinečné konzistenci je ideální pro modelaci spodních partií obličeje.

Jak působí výplň JUVEDERM  VOLUX

Juvéderm® VOLUX je pevná výplň, která se aplikuje hlouběji do podkoží tak, aby se oblast kontur spodní čelisti vyrovnala a brada lehce vyzdvihla a vypnula. Zvýšená hustota kyseliny hyaluronové  ve Voluxu zanechává  pevnější  linie a více konturuje než měkčí  materiály. Po zákroku je oblast měkká bez pocitu tuhosti či nerovnost v místě aplikace. 

JUVEDERM VOLUX nevyžaduje chirurgický zákrok

Chirurgický zákrok pomocí implantátů je pro mnoho klientů nepříjemný a mohou se tohoto způsobu omlazení obličeje obávat. Může být bolestivý a je třeba počítat s určitým časem ke zhojení. Výplní Juvéderm® VOLUX lze dosáhnout výborného výsledku bez operačního zákroku a vzniku jizev. Materiál navíc obsahuje lokální anestetikum, které zmírní nepříjemné pocity během ošetření.

Juve3

Proč je JUVEDERM VOLUX klienty oblíben

Po aplikaci  Juvédermu® VOLUX jedle rozsáhlé studie 95% klientů spokojeno s dosaženým efektem modelace brady. Tato nová výplň je oblíbená u všech, kteří chtějí znatelné a zároveň minimálně invazivní výsledky. Konturování je oblíbené jak u žen, tak u mužů a umožňuje řešit změny proporcí spodních partií obličeje v průběhu času. Přestože je ošetření neinvazivní, výsledný efekt přetrvává 18-24 měsíců.

Come for consultation

call us

606 048 188

Contact us