Jak na perfektní omlazení dekoltu

Jak na perfektní omlazení dekoltu

Kůže na krku a v dekoltu spolehlivě prozradí náš věk. Dekolt bývá vystaven slunečnímu záření stejně jako obličej, přitom pokožka zde je velmi jemná a obsahuje méně mazových žláz. Snadněji proto vysychá a při nedostatečné péči povadá.

Jak je péče o dekolt důležitá, si začneme většinou uvědomovat až ve vyšším věku.

Omladit tyto partie není jednoduché a kdo očekává zázračné výsledky po jednom ošetření, bude asi zklamán. Estetická dermatologie má k dispozici moderní metody, které jsou v omlazení pleti v partii dekoltu velmi efektivní, ale je třeba začít dříve. U každého dekoltu sestavujeme omlazující kúru „na míru.“

Jaké zákroky jsou v dekoltu účinné ?

  1. Elixír pod kůži

Jako elixír působí na jemnou pokožku metoda biorevitalizace. Tedy ošetření kyselinou hyaluronovou a plazmou pomocí mezoterapie, tedy sérií drobných vpichů tenkými jehličkami. Působením plazmy se nastartují regenerační procesy kolagenních vláken. Kyselina hyaluronová „zalije“ žíznící pokožku dekoltu. Tato procedura zvyšuje cirkulaci krve i lymfy.

  1. Radiofrekvenční revoluce

Hloubková mikrojehličková radiofrekvence a povrchová radiofrekvence  eMatrix, které používáme na klinice, prohřívají jednotlivé vrstvy kůže, a tím remodelují a zkracují ochablá kolagenová vlákna. Výsledkem je vyrovnání středně hlubokých vrásek v dekoltu, okamžitý liftingový efekt a dlouhodobé zpevnění pokožky.

  1. Ultherou do hloubky

Nejnovějším zákrokem na zpevnění pokožky dekoltu je ultherapie. Touto neinvazivní metodou se ultrazvukem proniká do hloubky až 4,5 mm. V pokožce po ultrazvukových pulzech vzniká teplota kolem 50°C, čímž dochází k silnému zatažení kolagenních vláken a zpevnění pokožky na povrchu.

  1. „V“ aplikace

Jedná se o aplikaci výplně se zasíťovanou kyselinou hyaluronovou do oblasti dekoltu pomocí kanyly. „V“ aplikace kromě vyplnění vrásek vyvolá i fibrotizaci kůže s vyrovnáním středně hlubokých vrásek v dekoltu. Na rozdíl od metody mezoterapie vydrží efekt jeden rok a stačí jedno, maximálně dvě ošetření, podle stavu pokožky a stáří.

Obrázek4

  1. S péčí trochu přitvrdit

Středně invazivním řešením povolené kůže v dekoltu je lifting Aptos nitěmi. Pomocí speciálních vláken opatřených protisměrnými háčky se pokožka „vytáhne“. Nitě se kanylou zavedou do podkoží, kde se zachytí a pokožku podrží vypnutou.

Ideální je spojení tohotu zákroku s hladkými nitěmi - tzv.mezonitěmi, které se zavádějí do podkoží ve větším počtu za účelem zpevnění a obnovy tvorby kolagenu a elastinu. Po vstřebání nití liftující efekt přetrvá, protože v podkoží je nově vytvořená kolagenová kostra.

Jak na perfektní omlazení dekoltu - APTOS nitě

  1. A ještě vyzmizíkovat pigmentové skvrny

Se vznikem pigmentových skvrn v dekoltu je spojeno více faktorů. Spolu s věkem je nejčastějším viníkem UV záření.

Po zákroku depigmentačním Q switch NdYAG laserem se pigment rozstřelí a odloupne ve formě tenkého stroupku.

 

Pokud chcete mít pěkný dekolt do výstřihu, je třeba o něj pečovat pravidelně, nejlépe kombinací účinných zákroků.

U každého klienta sestavujeme omlazující kúru „na míru”.

Приходите на необязательную консультацию

Позвоните нам

606 048 188

Напишите нам