Krk mladší o pár let

Krk mladší o pár let

Pokožka na krku je tenčí a jemnější ve srovnání s ostatními částmi těla. Její zanedbávání může vést k předčasnému ochabnutí a povisnutí. Vzhledem k obličeji pak působí tato partie výrazně starší. Botulotoxin si však s pokožkou na krku příliš neporadí. Chirurgický minilifting vypne povolenou pokožku, nevyhladí však její povrch. Ten zůstane zřasený a tenký.

Řešení jsou dlouhodobá pomocí mikrojehličkové radiofrekvence a laserů, kterými prohříváme kolagen v hlubších vrstvách a povrchněji působícími zákroky mezoterapií a skinboosterem, které oživují a vypínají povrch. Ideální je tyto zákroky spojit.

Pro 30 +

Laserová rejuvenace

Funguje jako skvělá prevence před uvadáním kůže na krku. Laser v hlubších vrstvách kůže povzbuzuje kolagen, podobně jako radiofrekvence. Na rozdíl od ní však nenarušuje povrch pokožky. Je doporučeno 4-5 zákroků s odstupem 3 týdnů až měsíce.

Pro 35+

Mikrojehličková radiofrekvence

Mikrojehličková radiofrekvence zvyšuje kvalitu kolagenových vláken, která zodpovídají za pevnost pokožky. Tenké jehličky v podkoží vydají energii, která se změní v teplo. Prohřátím se následně zkracují kolagenní vlákna a pokožka se postupně vypíná a zesiluje. Povrch kůže se při ní naruší jen minimálně, protože jehličky vychladnou dřív, než se vrátí zpátky na povrch.

Zákrok je vhodný i preventivně od pětatřiceti let výše, protože čím více je pokožka ochablá, tím slabší je výsledek. Obvykle je třeba absolvovat tři až čtyři sezení. Efekt je patrný za několik měsíců, ale vydrží dlouho. Po roce je vhodné regenerační proces zopakovat, stačí jedno sezení.

Mezoterapie: výsledek uvidíte za pár dní

Chystáte se na společenskou akci?  Mezoterapie vypíná povrch pokožky a současně vyhladí i jemné vrásky. Do střední vrstvy kůže se pomocí mikrojehliček vpraví přípravky s obsahem kyseliny hyaluronové, peptidů nebo kmenových buněk.

Roztok s kyselinou hyaluronovou na sebe v podkoží váže vodu, s vitamíny a minerály doplní pokožce základní stavební látky a povzbudí činnost kolagenních vláken. Bezprostředně̌ po zákroku je pleť mírně začervenalá, dočasně mohou být patrny drobné vpichy a občas se objeví i modřinka. Proto je dobré zákrok provést 14 dní před žádaným výsledkem.

Skionbooster

Skinbooster je vynikající anti-aging technika pro dehydratovanou, suchou pokožku, která ztrácí svou pružnost. Je vhodná nejen při prvních známkách stárnutí, ale i pro mladší pleť, která je vysušená klimatizací, sluněním či agresivním počasím. Na rozdíl od jiných metod pleť hydratuje hlouběji zevnitř.

Ošetření metodou Skinbooster spočívá v hloubkové aplikaci zasíťované (zahuštěné) kyseliny hyaluronové pomocí tenké kanyly. Ta má v tkáni delší životnost.

Bezprostředně po ošetření není třeba dodržovat žádná náročná opatření, prakticky okamžitě se dá vrátit do běžného životního režimu. Po ošetření je pleť hluboce hydratovaná, svěží a mladistvá, na pohmat je pevnější a pružnější. Výsledek přetrvá devět měsíců až rok.

Krk mladší o pár let

Come for consultation

call us

606 048 188

Contact us