Lip flip ….jak může    B O T U L O T O X I N    zlepšit váš úsměv

Lip flip ….jak může    B O T U L O T O X I N    zlepšit váš úsměv

Botulotoxin má nejen úžasné výsledky při ošetření jemných vrásek kol očí a na čele, ale umí vykouzlit i krásné rty. Tato technika se nazývá „lip flip“.

K překlopením rtu botulotoxinem je třeba přesné umístění pouhých několika jednotek podél vermilionové linie horního rtu, což vytváří iluzi plnějších a hutnějších rtů bez výplní nebo jiných ošetření.

Jak botox lip flip funguje

Při zákroku se malá dávka botulotoxinu aplikuje nad horní ret do musculus orbicularis oris, který obepíná rty. Použití botulotoxinu pomůže uvolnit velmi malou oblast svalu nad horní rtem a ten se pozvedne mírně vzhůru. Celkově pak ret působí plnější a klenutější.

Pokud se tvoří vrásky nad horním rtem dojde současně k jejich zmírnění nebo vyhlazení. Výplně, kterými se rovněž tyto vrásky ošetřují mohou zde při větším množství vytvořit nepřirozený výsledek.

Lip flip ….jak může botulotoxin zlepšit váš úsměv

Pro koho botox lip flip hodí

Botox lip flip je velmi dobrou alternativou nebo doplňkem k výplni rtů pro ty, kteří je chtějí pouze jemně zvýraznit, tak aby stále vypadaly přirozeně.  Zákrok se rovněž používá u tzv. gummy smile, kdy při úsměvu se ret zvedá příliš nahoru a odhaluje dásně.

Zvolit botox lip flip nebo výplně rtů

Botox lip flip není náhrada za výplně rtů. Pro někoho je vhodnější ret vyplnit kyselinou hyaluronovou nebo kombinace obou zákroků. Vyplněním se může zvýraznit zapadající kontura horního rtu a botulotoxinem pak jeho jemný lifting. 

S výsledným efektem budete spokojeni:

  • Máte-li pocit, že váš ret je „neviditelný“
  • Chcete opticky plnější rty, nikoliv zvětšení objemu

Výplně jsou vhodnější:

  • Chcete-li větší objem horního a dolního rtu
  • Možnost oslovit závažnější vertikální linie rtů
  • Je-li třeba větší korekce tvaru nebo asymetrie rtů
  • Chcete dlouhodobější zvětšení rtu (6 - 12 měsíců)

Přijďte na nezávaznou konzultaci

Zavolejte nám

606 048 188

Napište nám