Blog

O BCD Clinic

Lip flip ….jak může    B O T U L O T O X I N    zlepšit váš úsměv

Botulotoxin má nejen úžasné výsledky při ošetření jemných vrásek kol očí a na čele, ale umí vykouzlit i krásné rty. Tato technika se nazývá „lip flip“.

K překlopením rtu botulotoxinem je třeba přesné umístění pouhých několika jednotek podél vermilionové linie horního rtu, což vytváří iluzi plnějších a hutnějších rtů bez výplní nebo jiných ošetření.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Trendy v oblasti estetické medicíny

Jednoznačným trendem v estetické medicíně jsou zákroky, které nabízejí maximální efekt bez nutnosti dlouhé rekonvalescence. Proto se v estetické medicíně rozvíjejí a jsou žádané metody, které nevyžadují použití skalpelu a celkové anestezie. Klienti nežádají radikální změny, ale ponechání původních rysů a omlazení partií, díky kterým vypadají starší. Výhodou je rychlejší rekonvalescence.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Juvéderm® VOLUX – k pevné bradě a kontuře dolní čelisti

Juvéderm® VOLUX je unikátní výplň s obsahem kyseliny hyaluronové, která je určena pro zpevnění brady a vyrýsování kontur dolní čelisti. Oproti invazivní chirurgické modelaci brady implantáty, není potřeba po tomto zákroku žádná rekonvalescence. Jedná se o výplň s nejvýraznějším liftingovým  efektem.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Laserový peeling a frakční laserové omlazení CO2 laserem

CO2 laser patří k jednomu z nejstarších a současně nejvíce využívaných laserů.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Na krásu máme kmenové buňky

Výtažky z kmenových buněk  obnovují  poškozené buňky v pokožce, zvyšují tvorbu mezibuněčné hmoty s obsahem kyseliny hyaluronové. Svým účinkem pomáhají k  pevnosti a pružnosti pokožky a  zesilují elasticitu pleti.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Kdy na plastickou operaci spodních víček

Oči jsou prvním místem vizuálního kontaktu a tedy i prvního dojmu. Oči na nás prozradí mnoho. Ukazují, jestli máme radost, strach nebo jsme smutní. Řada lidí tak kvůli váčkům pod očima a vráskám vypadá starší, než ve skutečnosti je.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Akné v pozdním věku

Mít v pozdějším věku tvář posetou pupínky může být esteticky velmi nepříjemné a pro někoho i psychicky náročné. Vznik nebo přetrvávání akné v pozdějším věku není zcela výjimečné. Projevy bývají na rozdíl od akné v pubertě částečně odlišné.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Lidské rty jsou jedinečné

Většinu žen prý nejvíce potěší, když muž ocení krásu jejich rtů. Muži se prý při setkání s opačným pohlavím prvních pět vteřin zaměří na rty svého protějšku. Nemusí být vždy tak plné, jako má Angelina Jolie, stačí když jsou pěkně tvarované a na povrchu hladké.

Zeig mehr
Předchozí 1 2 3 Další

Kommen Sie zu einer unverbindlichen Beratung

Rufen Sie uns jetzt an

606 048 188

Schreiben Sie uns