Blog

O BCD Clinic

Krk mladší o pár let

Pokožka na krku je tenčí a jemnější ve srovnání s ostatními částmi těla. Její zanedbávání může vést k předčasnému ochabnutí a povisnutí. Vzhledem k obličeji pak působí tato partie výrazně starší. Botulotoxin si však s pokožkou na krku příliš neporadí. Chirurgický minilifting vypne povolenou pokožku, nevyhladí však její povrch. Ten zůstane zřasený a tenký.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Jak se zbavit kruhů pod očima

Tmavé zbarvení kruhů pod očima je většinou dáno geneticky, a to zvýšenou pigmentací nebo
prosvítáním kruhového očního svalu a cévní pleteně pod tenkou kůží.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Proč jsou Laserové, radiofrekvenční a ultrazvukové přístroje v estetické medicíně

Komplexní a účinný proces omlazení pleti se neobejde bez tzv. energetických přístrojů. Současná estetická dermatologie využívá lasery, radiofrekvenci nebo ultrazvuk ke zlepšení pokožky, jejíž kvalita se vlivem přirozeného, ale i předčasného stárnutí zhoršuje. Vypadat o pár let mladší Neboť jednotlivé vrásky…

Zeig mehr
O BCD Clinic

Jsou potřeba výplně po faceliftingu a minifaceliftingu?

Zvažují-li pacienti facelifting nebo mini- facelifting, často se ptají, do jaké míry jim budou odstraněny vrásky, vypnou-li se nosoretní rýhy nebo vyhladí propady pod ústními koutky, tzv. marionety. Cílem plastické operace je vypnutí povolené kůže. Současně se zjemní statické vrásky (nikoliv mimické např.kol očí). Rozsah, hloubka vrásek a kvalita pokožky je rozdílná a proto výsledný efekt je individuální. Současně je důležité zachovat přirozenost vzhledu.

Zeig mehr
O BCD Clinic

Zbavte se chloupků jednou provždy! Mezi laserovou a IPL depilací je ovšem rozdíl

Depilace je jedním z nejvyhledávanějších zákroků estetické dermatologie. Podle statistik si chloupky na těle pravidelně odstraňuje až 70% všech žen v Evropě. Nejde jen o módní záležitost, ale běžný hygienický návyk. Jednou z možností, jak se zbavit nežádoucího ochlupení, je laserová epilace.Depilace je jedním z nejvyhledávanějších zákroků estetické dermatologie. Podle statistik si chloupky na těle pravidelně odstraňuje až 70% ...

Zeig mehr
O BCD Clinic

Výplně rtů kyselinou hyaluronovou - omlazení, modelace a zvětšení rtů - před a po zákroku

Modelace či zvětšení rtů výplněmi kyseliny hyaluronové patří k velmi oblíbeným estetickým zákrokům, které klientky na naší klinice podstupují. Výsledkem je přirozený vzhled, plnější rty, vyrovnání přirozené asymetrie, zdvihnutí povislých ústních koutků či decentní zvětšení rtů. Prohlédněte si proměny našich spokojených zákaznic před a po.

Zeig mehr
Předchozí 1 2 3 Další

Kommen Sie zu einer unverbindlichen Beratung

Rufen Sie uns jetzt an

606 048 188

Schreiben Sie uns